The Everyday Tumbler 0,3 L Hammertone Green

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪99‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Stanley Go Everyday Tumbler 0.29L / 10 OZ Hammertone Green – Roestvrijstalen beker voor wijn, cocktails, koffie, thee - Houdt urenlang koud / warm - BPA-vrij - Vaatwasmachinebestendig

IEDERE DAG HAPPY HOURS: Van picknicks in het park tot thuiswerk, geniet langer van je wijn, cocktails, koffie of thee met de Stanley Everyday Tumbler. De dubbelwandige vacuümisolatie houdt al je favoriete dranken 5 uur koud, 1,5 uur warm of 20 uur ijskoud.

ONVERSLIJTBAAR EN VEILIG: De Stanley beker is ontwikkeld voor langdurig gebruik met de 18/8 hoogwaardige roestvrijstalen constructie die robuust en roestvast is. De beker is bovendien BPA-VRIJ, zodat de inhoud veilig is voor consumptie.

DUURZAAM EN VEILIG: De Stanley wijnbeker gaat een leven lang mee. De herbruikbare thermosbeker is speciaal ontworpen met BPA-vrij hoogwaardig roestvrij staal om condensatie en een metaalachtige of vreemde smaak / geur te vermijden.

IN EEN OOGWENK SCHOON: Deze thermobeker is gemakkelijk schoon te maken. Elk onderdeel van deze beker kan veilig in de vaatwasser, alleen op het bovenste rek.

LEVENSLANGE GARANTIE: Stanley trotseert de tijd, want daar is het merk voor gemaakt. Dat is de belofte van Stanley. ‘Built for life’ is het motto waar Stanley al sinds 1913 voor staat, met de belofte om robuuste, handige producten te maken voor etenswaren en dranken - producten die een leven lang meegaan. Een belofte waaraan ze zich nog steeds houden. Stanley producten worden geleverd met een levenslange garantie tegen fabricagefouten. Als jouw product niet voldoet aan zijn legendarische reputatie, doet Stanley wat nodig is om het goed te maken. Zo eenvoudig is het. Stanley Roestvrijstalen Lekvrij Thermosfles Fles Thermos Geïsoleerd koffie thee water Lunchbox Kamperen Koken Koeler Growler Stein Reizen Mok To-go Beker Kop Duurzaam Herbruikbaar BPA-VRIJ Outdoor Yeti Contigo "Het merk Stanley heeft een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Uitvinder en oprichter William Stanley Jr. veranderde voorgoed de wijze waarop warme dranken werden gedronken. In 1913 combineerde hij vacuüm isolatie en de kracht van staal in één draagbare fles, de volledig stalen vacuümfles die we vandaag de dag kennen en maar wat graag gebruiken.

In de eeuw die erop volgde, ontwikkelde zijn vacuümfles zich van concept tot icoon en werd een onmisbaar onderdeel van werkdagen, uitstapjes en outdooravonturen. Het merk Stanley heeft deel uitgemaakt van ontelbare avonturen en gedeelde herinneringen. De geliefde producten voor etenswaren en dranken van Stanley zijn onverbrekelijk verbonden met de dagelijkse koffiepauze en talloze maaltijden. Met elk jaar dat voorbijgaat, blijft Stanley werken aan tijdloze en toch eigentijdse oplossingen voor de outdooravonturen van nu.

Jouw tijd buiten extra comfortabel maken met producten waarop je kunt rekenen, van koffie bij het krieken van de dag tot een borrel 's avonds - daar draait het om bij Stanley. Built for you, built for life. "